המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים את התנור במצב "גריל" לחום גבוה.
קולפים את תפוחי האדמה וחותכים לרצועות דקות.
מרתיחים סיר עם מים ומכניסים את תפוחי האדמה החתוכים למים רותחים לשתי דקות בלבד.
מסננים את תפוחי האדמה מהמים ומעבירים למגבת יבשה. מנגבים את תפוחי האדמה.
מעבירים לתבנית אפייה (אפשר על גבי נייר אלומיניום).
מרססים במעט שמן קנולה או שמוזגים מעט שמן זית ומערבבים היטב עד שתפוחי האדמה מצופים במעט שמן.
מתבלים במלח, פלפל וקייג'ון (לא חובה, אבל מוסיף טעם נהדר). אפשר במקום קייג'ון גם פפריקה מתוקה או חריפה, שום וכמון.
מכניסים לתנור לכ-30 דקות, עד שתפוחי האדמה מתרככים ומשחימים מעט. יש צורך לערבב מדי פעם את הצ'יפס בתנור, כדי שיאפה מכל צדדיו.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0