חוצים את תפוחי האדמה לאורך וחותכים כל חצי לשלושה צ'יפס עבים.
שלב 2
0 דקות
מחממים את כל השמן בסיר לטיגון עמוק ומטגנים את תפוחי האדמה עד הזהבה. מוציאים בכף מחוררת למסננת ונפטרים מהשמן. כשהצ'יפס גמרו להגיר את השומן שעליהם מעבירים לקערה גדולה שמרופדת במגבות נייר. מקפיצים קצת כדי להספיג את הצ'יפס במגבות, ואז נפטרים מהמגבות ומעבירים לקערה.
שלב 3
0 דקות
מחממים תנור אפייה לחום גבוה. מוסיפים לקערת הצ'יפס את שתי הפפריקות, השום הגבישי, הכמון והאורגנו. מערבבים היטב כך שהתבלינים יידבקו לתפוחי האדמה, יצפו אותם ויצבעו אותם.
שלב 4
0 דקות
מעבירים לתבנית אפייה גדולה ושטוחה. הצ'יפס אמורים לנוח בתבנית בשכבה אחת בלבד.
שלב 5
0 דקות
אופים בתנור החם עשר דקות, מערבבים ואז אופים עוד חמש דקות עד שהצ'יפס שחומים ופריכים.
שלב 6
0 דקות
מוציאים מהתנור ומחזירים לקערה. מפזרים מעל מלח גס, שום ופטרוזיליה, מערבבים ומגישים מיד.
שלב 1
מתוך
6
חוצים את תפוחי האדמה לאורך וחותכים כל חצי לשלושה צ'יפס עבים.
שלב 2
מתוך
6
מחממים את כל השמן בסיר לטיגון עמוק ומטגנים את תפוחי האדמה עד הזהבה. מוציאים בכף מחוררת למסננת ונפטרים מהשמן. כשהצ'יפס גמרו להגיר את השומן שעליהם מעבירים לקערה גדולה שמרופדת במגבות נייר. מקפיצים קצת כדי להספיג את הצ'יפס במגבות, ואז נפטרים מהמגבות ומעבירים לקערה.
שלב 3
מתוך
6
מחממים תנור אפייה לחום גבוה. מוסיפים לקערת הצ'יפס את שתי הפפריקות, השום הגבישי, הכמון והאורגנו. מערבבים היטב כך שהתבלינים יידבקו לתפוחי האדמה, יצפו אותם ויצבעו אותם.
שלב 4
מתוך
6
מעבירים לתבנית אפייה גדולה ושטוחה. הצ'יפס אמורים לנוח בתבנית בשכבה אחת בלבד.
שלב 5
מתוך
6
אופים בתנור החם עשר דקות, מערבבים ואז אופים עוד חמש דקות עד שהצ'יפס שחומים ופריכים.
שלב 6
מתוך
6
מוציאים מהתנור ומחזירים לקערה. מפזרים מעל מלח גס, שום ופטרוזיליה, מערבבים ומגישים מיד.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0