המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מוסיפים לקערה את התבלינים, מתבלים במלח ובפלפל ומערבבים. צרים מהתערובת כדורים קטנים ומשטחים אותם קלות לקבלת קציצות קטנות (נאגטס).
מערבבים את הביצים עם רוטב הברביקיו.
טובלים את הקציצות בקמח, בתערובת הביצים ורוטב הברביקיו ושוב בקמח, ומטגנים במחבת רחבה עם שמן בשני הצדדים עד שהן מזהיבות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 2