המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים את חזה העוף לקוביות ומכניסים למעבד מזון.
מוסיפים מלח פלפל, מדפדפים בכף רוטב ברביקיו ומפעילים.
אחרי הטחינה, מרטיבים ידיים, ומתחילים להכין צורות של נאגטס.
מעבירים לשעתיים למקפיא.
בקערה שמים 1 כוס קמח, 1 כוס קורנפלור, 1 כפית אבקת מרק בצל, ומערבבים.
בקערה נוספת שוברים 4 ביצים, 1/4 כוס מים, 1/3 כוס קורנפלור ומערבבים עד שנוצר מרקם אחיד.
לאחר שעתיים מוציאים מהמקפיא את הנאגטס וטובלים - בקערה היבשה ולאחר מכן ברטובה. (מומלץ פעמיים כדי שתצא שכבה עבה וקריספית).
מטגנים בסיר עם שמן רותח עם שמן רותח ומוציאים כשהם משחימים.
מדפדפים בדיפ קטשופ ומיונז ודיפ איולי שום לביס המושלם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0