המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בסיר גדול מטגנים במעט שמן קנולה את הבצלים עד שישחימו למחצה. מוסיפים את רצועות הפלפלים וממשיכים לטגן.
מוסיפים את העוף, מטגנים מעט ומוסיפים תבלינים ומים לכיסוי בלבד, מביאים לרתיחה.
מנמיכים להבה ומבשלים כ-60 דקות על אש קטנה. טועמים ומתקנים תיבול אם צריך. מבשלים עד מידת העשייה הרצויה. ניתן להמיר את הפפריקה במשחת פפריקה חריפה הונגרית. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0