המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מטגנים בסיר גדול על להבה גבוהה את הבצל עם שמן, עד לקבלת גוון שקוף.
מקמחים את הבשר ומטגנים אותו מכל צדדיו.
מוסיפים את כל שאר החומרים לסיר ומביאים לרתיחה. מכסים, מנמיכים את הלהבה וממשיכים לבשל כשעה. בודקים אם הבשר רך, אם לא, ממשיכים לבשל כ-20 דק' נוספות.
מחכים עד שהבשר מצטנן, מוציאים אותו מהסיר ופורסים לפרוסות בעובי 1 ס"מ. מחזירים את פרוסות הבשר לסיר.
לפני ההגשה מחממים מחדש, טועמים ומוסיפים מלח במידת הצורך.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0