המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לשים בסיר שמן עד כיסוי דק של תחתית הסיר, לטבול את פרוסות הבשר בקמח ולטגן משני הצדדים עד השחמה.
עם כף מחוררת מוציאים את הבשר על צלחת.
באותו שמן מטגנים את הבצל עד שישחים. מחזירים את הבשר לסיר, מוסיפים פנימה את המים, היין והנוזלים שהצטברו בצלחת הבשר ומערבבים.
מוסיפים את המלח, הפלפל והקינמון ומערבבים כשמגיע לרתיחה.
מנמיכים את האש ומבשלים כשעתיים עד שהבשר מתרכך.
מוסיפים את הדלעת, הדבש והפירות היבשים וממשיכים לבשל עוד כ-25 דקות עד שהרוטב סמיך.
מורידים מהאש, מסדרים על צלחת הגשה את הפירות היבשים עם הבצל, מעל את פרוסות הבשר עם קוביות הדלעת ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0