המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את הבשר בסיר לחץ במשך כ-30 דקות, עד שהוא רך. אפשר לבשל אותו גם בסיר רגיל, אך אז הבישול יימשך כשעה וחצי. חותכים אותו לקוביות.
מחממים את השמן בסיר גדול. מוסיפים את הבצל, ומטגנים אותו עד שהוא מזהיב.
מוסיפים לסיר גם את הפלפלים והעגבניות, ומטגנים תוך ערבוב עוד כמה דקות.
מוסיפים לסיר את הבשר, התבלינים והמים.
מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים כ-45 דקות על אש קטנה. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0