המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים את הבצל בשמן עד להזהבה.
מוסיפים את קוביות הבשר ומערבבים עם הבצל כמה דקות על מנת שיווצר ציר.
מוסיפים את הפירות היבשים ואת התבלינים ומערבבים עוד 2 דקות.
מוסיפים מים עד כיסוי,מביאים לרתיחה ומעבירים לאש קטנה להמשך בישול עד שהבשר מתרכך. חשוב לבדוק שהרוטב לא מתייבש, להוסיף קצת מים לפי הצורך.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0