המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
יוצקים מעט שמן לתוך סיר רחב ומחממים. מניחים את נתח הבשר ו"סוגרים" אותו מכל הכיוונים.
מוציאים את נתח הבשר מהסיר ומניחים בצד.
ממשיכים לבשל באותו סיר (אין צורך בהתוספת שמן!!) ומוסיפים את הבצל הפרוס, מאדים עד להזהבה קלה. מוסיפים את אבקת מרק הבצל ומערבבים היטב.
מניחים את נתח הבשר, מקטינים את האש וסוגרים את הסיר.
נותנים לבשר להתבשל כשעתיים ותוך כדי הופכים אותו מצד לצד. אם רוצים, מוסיפים את הפטריות המיובשות בחצי השעה האחרונה.
ניתן להוסיף מעט מים - רק במקרה שאין מספיק נוזלים בסיר - בד"כ הבשר והבצל מפרישם מספיק נוזלים לרוטב סמיך ועשיר.
לאחר שעתיים מוציאים את הבשר, מקררים אותו קלות, פורסים לפרוסות בעובי הרצוי ומחזירים את הפרוסות לסיר לשעתיים נוספות (עד שהבשר מתרכך)
מומלץ להגיש לצד פירה תפו"א חם.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0