מניחים בשר בסיר וממלאים מים עד כיסוי, מוסיפים עלה דפנה ומביאים לרתיחה. מנמיכים להבה ומבשלים כשעה-שעה וחצי (אפשר לקצר בישול ולבשל בסיר לחץ).
שלב 2
0 דקות
מטגנים את הכרישות בשמן עד שקיפות, מוסיפים את הבצל החתוך וממשיכים לטגן, מוסיפים, פפריקה מעט מים ו-3 כפות רסק עגבניות. בוחשים היטב ומוסיפים כ-2 כוסות מים, פלפל שחור, אבקת מרק עוף ועוד 2 כוסות מים. מביאים לרתיחה ומוסיפים את הבשר המבושל.
שלב 3
0 דקות
מבשלים על אש קטנה במשך כשעתיים, מדי פעם לבחוש שלא ידבק לסיר.
שלב 4
0 דקות
כשהתבשיל נהיה סמיך כמו ריבה מגישים, מומלץ עם אורז לבן.
שלב 1
מתוך
4
מניחים בשר בסיר וממלאים מים עד כיסוי, מוסיפים עלה דפנה ומביאים לרתיחה. מנמיכים להבה ומבשלים כשעה-שעה וחצי (אפשר לקצר בישול ולבשל בסיר לחץ).
שלב 2
מתוך
4
מטגנים את הכרישות בשמן עד שקיפות, מוסיפים את הבצל החתוך וממשיכים לטגן, מוסיפים, פפריקה מעט מים ו-3 כפות רסק עגבניות. בוחשים היטב ומוסיפים כ-2 כוסות מים, פלפל שחור, אבקת מרק עוף ועוד 2 כוסות מים. מביאים לרתיחה ומוסיפים את הבשר המבושל.
שלב 3
מתוך
4
מבשלים על אש קטנה במשך כשעתיים, מדי פעם לבחוש שלא ידבק לסיר.
שלב 4
מתוך
4
כשהתבשיל נהיה סמיך כמו ריבה מגישים, מומלץ עם אורז לבן.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0