המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מניחים בשר בסיר וממלאים מים עד כיסוי, מוסיפים עלה דפנה ומביאים לרתיחה. מנמיכים להבה ומבשלים כשעה-שעה וחצי (אפשר לקצר בישול ולבשל בסיר לחץ).
מטגנים את הכרישות בשמן עד שקיפות, מוסיפים את הבצל החתוך וממשיכים לטגן, מוסיפים, פפריקה מעט מים ו-3 כפות רסק עגבניות. בוחשים היטב ומוסיפים כ-2 כוסות מים, פלפל שחור, אבקת מרק עוף ועוד 2 כוסות מים. מביאים לרתיחה ומוסיפים את הבשר המבושל.
מבשלים על אש קטנה במשך כשעתיים, מדי פעם לבחוש שלא ידבק לסיר.
כשהתבשיל נהיה סמיך כמו ריבה מגישים, מומלץ עם אורז לבן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0