המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מקמחים את הבשר, מחממים סיר עם שמן וצורבים /"סוגרים" את הבשר מכל הצדדים.
מוסיפים לסיר את בקבוק היין ומקלות הקינמון. מביאים לרתיחה וממשיכים להרתיח כשלוש דקות. מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מבשלים על אש קטנה כשלוש עד ארבע שעות עד שהבשר רך והרוטב הצטמצם.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
זה מתכון לצלעות בקר? איך עושים את זה עם צלעות כבש כבש? מבלבל משהו...,
היי ניצן, תודה על תשומת הלב, תיקנו במתכון לצלעות בקר. יום מקסים
הצג מתכונים נוספים
הערות 1