המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בסיר שטוח עם מכסה, לטגן את הבצל במעט שמן.
להוסיף את הצלעות לצלות אותם יחד עם הבצל, להוסיף את עלי הדפנה, להוסיף 1-2 כוסות מים ולבשל כ-30 דקות.
לאחר מכן להוסיף את התבלינים לפי הטעם, ולהמשיך לבשל עוד 30 דקות.
לאחר שעה של בישול מוסיפים את הכוס יין ואת הפטריות לבשל עוד 10-15 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0