המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מעבירים למיקסר את כל חומרי הבצק עם וו לישה ומעבדים לבצק חלק כ-5 דקות
מתפיחים כשעתיים במקרר עד להכפלת הנפח.
מערבבים היטב גבינה וסוכר מוסיפים וניל, חלמונים וקורנפלור עד תערובת אחידה. מכסים ומעבירים למקרר עד לשימוש.
מחלקים את הבצק ל-2 חלקים שווים ומניחים על נייר אפייה.
מרדדים כל חלק למלבן בעובי 1/2 ס"מ ובגודל 25*35 ס"מ. מניחים את הבצק, כך שצלעותיו הצרות מקבילות אלינו.
מניחים במרכז המלבן לאורכן חצי ממלית הגבינה. חותכים את שולי הבצק לרצועות שוות ומשלבים את פסי הבצק מעל המלית פס מימין ומעליו פס שמאל וחוזר חלילה.
מניחים לבצק לתפוח כ- 30 דקות בטמפ' החדר.
מחממים תנור ל-170 מעלות. מברישים את הבצק בביצה טרופה ומפזרים שומשוםאופים כ-30 דקות עד להזהבה.
מכינים את הסירופ מביאים לרתיחה ומצננים.
מוציאים מהתנור ומורחים את הסירופ על המאפה החם. * ניתן להמיר את השמנת החמוצה ביוגורט ואת גבינת הטוב טעם בגבינת כנען, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0