המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
קולפים את הדלעת, הבטטה, תפוח האדמה והגזרים וחותכים לקוביות גדולות. שמים בסיר, מוסיפים מים כדי כיסוי, מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים על אש קטנה כ-30 דקות.
מסננים את הירקות ונותנים להם להצטנן מעט. מעבירים לקערה ומועכים במזלג (חס ושלום במעבד מזון) למחית אחידה שיישארו בה טיפונת גושים קטנים. אם נוצרים עודפי נוזלים, נפטרים מהם (פשוט מטים את הקערה ושופכים עודפי נוזלים לכיור).
מוסיפים את יתר החומרים ומערבבים היטב. טועמים ומתקנים תיבול.
מעבירים לצנצנות ושומרים במקרר עד עשרה ימים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0