המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור לחום של 160 מעלות.
מרפדים תבנית שקעים במנג'טים (עטרות נייר - מספר 4).
בקערה גדולה טורפים יחד ביצים, סוכר, חמאה, שמן וחלב במשך כ-5 דקות.
מוסיפים את הקמח, תמצית הווניל וקליפת התפוז ומערבבים עד שהתערובת הופכת לבלילה חלקה.
מוזגים למנג'טים עד 2/3 גובה, מוסיפים כפית ממרח שוקולד נוטלה ואופים כ- 15 דקות.
מקררים ומעטרים בקרם וקישוטים נוספים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0