המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים היטב בקערה את כל החומרים ומשהים 20-30 דקות.
יוצרים מהתערובת קציצות שטוחות לפי הגודל הרצוי, או מצמידים לשיפוד מתכת שטוח.
מלהיטים גריל פחמים, או מחבת ברזל עבה, צולים עד שהקבב עשוי לפי הדרגה הרצויה.
מגישים, רצוי על פיתת "לאפה", עם טחינה ירוקה, פטרוזיליה ורשאד טריים וכמובן טורשי (חמוצים עיראקים).
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0