המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מפזרים קמח על צלחת שטוחה. מגלגלים את קוביות הבשר בקמח ומנערים היטב.
מחממים את השמן בסיר היכול להיכנס לתנור אפייה. מוסיפים את נתחי הבשר לסיר, ומטגנים עד שהם משחימים מכל צדדיהם. מוציאים מהסיר ומניחים בקערה.
מוסיפים לסיר את הבצל, ומטגנים עד שהוא הופך לשקוף. מוסיפים לסיר את הסלרי ופרוסות השום ומטגנים במשך כ-5 דקות נוספות.
מחזירים את נתחי הבשר לסיר, מתבלים עם תבלין ה"ראס אל חנות", ומערבבים.
יוצקים לסיר את בקבוק היין ומבשלים עד רתיחה. מוסיפים לסיר מים רותחים עד לכיסוי הבשר. מביאים לרתיחה פעם נוספת.
מעבירים את הסיר לתנור אפייה, שחומם מראש לטמפרטורה של 190 מעלות, ואופים במשך כ-120 דקות.
מוציאים את הסיר מהתנור, מוסיפים את פרוסות החבושים והצימוקים, ומחזירים לתנור האפייה למשך כ-20 דקות נוספות.
מוציאים, מצננים קלות ומגישים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0