סוגרים את הבשר במעט שמן זית. ממליחים ומפלפלים את הבשר, מוסיפים את הגזרים החתוכים גס, הפירות היבשים ותפוחי האדמה.
שלב 2
30 דקות
מכסים את הכול ביין (בערך בקבוק), מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה כ-30 דקות. מוסיפים צרור של קורנית ושיני שום, מוסיפים את התפוז חתוך עם הקליפה ו-2 כפות סוכר.
שלב 3
0 דקות
מצמצמים את הנוזל עד שהבשר רך דיו, וממש לפני תום הבישול מוסיפים את הפירות היבשים ומוציאים את קליפות התפוז.
שלב 4
0 דקות
מעבירים לצלחת הגשה על מצע של אורז לבן ומפזרים שקדים ואת גרגירי הרימון.
שלב 1
מתוך
4
סוגרים את הבשר במעט שמן זית. ממליחים ומפלפלים את הבשר, מוסיפים את הגזרים החתוכים גס, הפירות היבשים ותפוחי האדמה.
שלב 2
מתוך
4
מכסים את הכול ביין (בערך בקבוק), מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה כ-30 דקות. מוסיפים צרור של קורנית ושיני שום, מוסיפים את התפוז חתוך עם הקליפה ו-2 כפות סוכר.
שלב 3
מתוך
4
מצמצמים את הנוזל עד שהבשר רך דיו, וממש לפני תום הבישול מוסיפים את הפירות היבשים ומוציאים את קליפות התפוז.
שלב 4
מתוך
4
מעבירים לצלחת הגשה על מצע של אורז לבן ומפזרים שקדים ואת גרגירי הרימון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0