המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
סוגרים את הבשר במעט שמן זית. ממליחים ומפלפלים את הבשר, מוסיפים את הגזרים החתוכים גס, הפירות היבשים ותפוחי האדמה.
מכסים את הכול ביין (בערך בקבוק), מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה כ-30 דקות. מוסיפים צרור של קורנית ושיני שום, מוסיפים את התפוז חתוך עם הקליפה ו-2 כפות סוכר.
מצמצמים את הנוזל עד שהבשר רך דיו, וממש לפני תום הבישול מוסיפים את הפירות היבשים ומוציאים את קליפות התפוז.
מעבירים לצלחת הגשה על מצע של אורז לבן ומפזרים שקדים ואת גרגירי הרימון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0