המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בסיר כבד מחממים רבע כוס שמן זית ומשחימים את קוביות הבשר. מוציאים לקערה.
מטגנים באותו סיר את הבצל והשום. נזהרים לא לחרוך השום.
מחזירים לסיר את הבשר. מוסיפים את העגבניות הקצוצות ומערבבים. מוסיפים גם זיתים ותבלינים. מוסיפים את שתי כוסות המרק ומרתיחים.
מכסים את הסיר, מנמיכים את האש למינימום ומבשלים 150 דקות עד שהבשר מתרכך.
אם רוצים, מקשטים בפטרוזיליה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0