המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לטגן את השום עם הבצל עד להזהבה.
לשים את כל התבלינים על הבצל והשום, לערבב ולהוסיף את הסילאן ואת המים. לחכות לרתיחה.
להוסיף בתחתית הסיר על הבצל את תפוחי האדמה. אפשר להחליף או להוסיף בטטה פרוסה.
להוסיף על תפוחי האדמה את קוביות הבשר. אם יש צורך להוסיף מים חמים ולהביא את הכל לרתיחה.
לאחר רתיחה לבשל על אש קטנה כשעתיים, 120 דקות
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0