המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
קולפים את כל הירקות וחותכים לקוביות גדולות. את הבצלים והשום משאירים שלמים.
מחממים רבע כוס שמן זית בסיר רחב וכבד שניתן להכניס אותו לתנור.
להשחים את הבשר היטב מכל הכיוונים. להוציא את הבשר מהסיר ולהניח בצד עד לשימוש.
באותו סיר להשחים את כל הירקות מכל הכיוונים- כל פעם חלק מהירקות, שיהיו בסיר רק בשכבה אחת ולהוציא לצלחת עד לשימוש.
לשים בסיר את ציר הבשר, מיץ תפוזים, יין, מיץ שזיפים, פלפל אנגלי, מלח, פלפל שחור, קינמון ועלי דפנה ולבשל 10 דקות מרגע הרתיחה. לטעום ולתקן תיבול במידת הצורך.
לסדר בסיר את כל הירקות ומעל לשים את הבשר.
בתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות להרתיח עוד 10 דקות ולהכניס לארבע שעות, עד שהבשר מוכן ורך.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0