המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים את התנור לחום של-200 מעלות. בתבנית גדולה (רצוי פיירקס), מפזרים את הגזר, מעליו מסדרים את העוף ותפוחי האדמה וביניהם "שותלים" את שיני השום.
מערבבים את כל חומרי הרוטב ויוצקים על הכל. מכסים את התבנית בנייר אלומיניום.
אופים כ-60 דקות מכוסה.
מסירים את המכסה ואופים כ-15 דקות נוספות, להשחמה. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0