המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מתבלים את קוביות הבשר במלח ופלפל. מלהיטים סיר גדול עם מעט שמן וצורבים את הבשר על להבה גבוהה 4-3 דקות מכל צד לסגירה. מוצאים מהסיר ומניחים בצד.
מוסיפים לסיר בצלצלים או שאלוט, גזרים, שורש סלרי, שורש פטרוזיליה ושום ומטגנים על להבה גבוהה 7 דקות, עד שהירקות מתקרמלים יפה.
מוסיפים הל, טימין וסילאן ומערבבים דקה. מוסיפים יין אדום, אבקת מרק ירקות שורש של אסם, ויוצקים מים. מקרצפים את תחתית הסיר ומביאים לרתיחה. מתבלים במלח ופלפל, מנמיכים להבה, מחזירים את הבשר, מכסים ומבשלים כ-120 דקות עד שמוכן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0