המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים את החציל לקוביות קטנות, אופים בתנור עד להשחמה
מחממים בסיר בינוני שמן זית, מוסיפים את קוביות העגבניות, ומאדים כ-5 דקות.
מוסיפים רסק עגבניות וממשיכים בטיגון, כדקה.
מוסיפים את האורז ומטגנים כ-5 דק'.
מוסיפים את המים הרתוחים ומביאים את התבשיל כולו לרתיחה.
מורידים לאש קטנה תוך בחישה.
מוסיפים מלח, פלפל שחור וחצי מכמות האורגנו.
מכסים את הסיר ומבשלים למשך 20 דקות מבלי לפתוח את הסיר.
מכבים את האש ומניחים לאורז לנוח בסיר כ-רבע שעה.
פותחים את האורז בעזרת מזלג ומניחים לו להצטנן.
מוזגים את האורז לקערת הגשה, מוסיפים את קוביות החצילים, מקשטים בצנוברים וביתרת האורגנו.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0