המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לטגן את הבשר ב-3 כפות שמן לסגירה מכל הצדדים.
להוציא את הבשר, לטגן בצל עד שהופך לשקוף.
להוסיף סלרי, חומוס, עדשים ומים לכיסוי, לערבב ולהחזיר פנימה את הבשר. להביא לרתיחה.
לבשל על אש נמוכה כ-90 דקות. לבדוק שהבשר רך.
להוסיף אורז, עגבנייה, מלח, פלפל וצרור כוסברה (ניתן להוציא אותו בתום הבישול) ולבשל כ-30 דקות נוספות.
לתקן תיבול ולהוסיף מיץ לימון. להגיש.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0