המתכון הזה נוצר עבור 3 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בסיר עם מעט שמן לטגן את העוף עד שהוא משחים ולהוציא אותו מהסיר.
בשמן שנשאר בסיר לטגן את הבצל.
כשהבצל מזהיב, להוסיף את שאר הירקות והשום ולטגן 3 דקות.
להוסיף את הפתיתים ולטגן עוד דקה.
לתבל לפי הטעם ולהוסיף את הכרעיים.
להוסיף 900 מ"ל מים ולהביא לרתיחה.
להנמיך את הלהבה, לכסות את הסיר ולבשל כ-60 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0