המתכון הזה נוצר עבור 3 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
בסיר עם מעט שמן לטגן את העוף עד שהוא משחים ולהוציא אותו מהסיר.
בשמן שנשאר בסיר לטגן את הבצל.
כשהבצל מזהיב, להוסיף את שאר הירקות והשום ולטגן 3 דקות.
להוסיף את הפתיתים ולטגן עוד דקה.
לתבל לפי הטעם ולהוסיף את הכרעיים.
להוסיף 900 מ"ל מים ולהביא לרתיחה.
להנמיך את הלהבה, לכסות את הסיר ולבשל כ-60 דקות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0