המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים את הבצל ואת השום במעט שמן.
מוסיפים את תפוחי האדמה ואת יתר התבלינים.
מכסים במים עד גובה תפוחי האדמה.
מפזרים מעל את השזיפים.
מבשלים על אש בינונית - קטנה 60 דקות.
ככל שמבשלים את התבשיל כמה שיותר שעות, כמובן בהתאם לזמן שעומד לרשותכם, ככה התבשיל משתבח. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0