המתכון הזה נוצר עבור 50 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים את הבורגול במסננת ושוטפים היטב. מעבירים לקערה, יוצקים מים רותחים עד כדי כיסוי ומשרים אותו כחצי שעה. מסננים, סוחטים משארית הנוזלים ומחזירים לקערה. מוסיפים לקערה את השמן, המלח והכורכום, ומערבבים. מוסיפים את הקמח בהדרגה (ייתכן שלא יהיה צורך בכל הכמות), ומערבבים עד שנוצר בצק אחיד.
יוצרים מהבצק כ-50 כדורים בגודל כדורי פינג-פונג, יוצרים בהם שקע באצבע, וממלאים בכפית מהמלית. סוגרים ומעבדים בעדינות לגליל ארוך, עבה במרכז ודק בקצותיו.
מחממים את השמן בסיר רחב, ומטגנים את הגלילים עד הזהבה. מגישים חם. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0