שמים את הבורגול במסננת ושוטפים היטב. מעבירים לקערה, יוצקים מים רותחים עד כדי כיסוי ומשרים אותו כחצי שעה. מסננים, סוחטים משארית הנוזלים ומחזירים לקערה. מוסיפים לקערה את השמן, המלח והכורכום, ומערבבים. מוסיפים את הקמח בהדרגה (ייתכן שלא יהיה צורך בכל הכמות), ומערבבים עד שנוצר בצק אחיד.
שלב 2
0 דקות
יוצרים מהבצק כ-50 כדורים בגודל כדורי פינג-פונג, יוצרים בהם שקע באצבע, וממלאים בכפית מהמלית. סוגרים ומעבדים בעדינות לגליל ארוך, עבה במרכז ודק בקצותיו.
שלב 3
0 דקות
מחממים את השמן בסיר רחב, ומטגנים את הגלילים עד הזהבה. מגישים חם.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
3
שמים את הבורגול במסננת ושוטפים היטב. מעבירים לקערה, יוצקים מים רותחים עד כדי כיסוי ומשרים אותו כחצי שעה. מסננים, סוחטים משארית הנוזלים ומחזירים לקערה. מוסיפים לקערה את השמן, המלח והכורכום, ומערבבים. מוסיפים את הקמח בהדרגה (ייתכן שלא יהיה צורך בכל הכמות), ומערבבים עד שנוצר בצק אחיד.
שלב 2
מתוך
3
יוצרים מהבצק כ-50 כדורים בגודל כדורי פינג-פונג, יוצרים בהם שקע באצבע, וממלאים בכפית מהמלית. סוגרים ומעבדים בעדינות לגליל ארוך, עבה במרכז ודק בקצותיו.
שלב 3
מתוך
3
מחממים את השמן בסיר רחב, ומטגנים את הגלילים עד הזהבה. מגישים חם.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0