המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
אופן הכנת מילוי הקובה: לקצוץ בצל דק מאוד, להוסיף 400 גרם בשר טחון, מלח, פלפל שחור וכפית בהרט לקובה.
הכנת הקובה: רבע קילו סולת, 1/2 כוס מים ומעט מלח - לערבב הכל ולשים את הבצק, מוסיפים מים או סולת לפי הצורך, עד שמקבלים בצק גמיש. (אפשר להוסיף מעט בורגול מושרה במים וסחוט היטב ומעט קמח).
משהים את העיסה מספר דקות.
משטחים על כף היד חתיכת בצק סולת, מניחים על הבצק מעט מתערובת הבשר, סוגרים לעיגול יפה, מגלגלים מעט את הכדור וזורקים למרק הרותח (שתכף אתן את המתכון), מבשלים על אש קטנה כ-40 דק'.
אופן הכנת המרק: לטגן בסיר בצל קצוץ, להוסיף 2 גזרים חתוכים, 2 קישואים חתוכים וחתיכות דלעת. להוסיף מים בכמות של 1/2 סיר. להוסיף: כפית בהרט, מלח ופלפל שחור ומביאים לרתיחה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0