המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים 7 תפוחי אדמה במשך 30 דקות, עד שתפוחי האדמה מתרככים.
אח"כ מקלפים את תפוחי האדמה ומרסקים אותם בתוך קערה. מוסיפים כפית גדושה של מלח, פלפל שחור ופפריקה חריפה ומערבבים את תפוחי האדמה יחד עם התבלינים.
מטגנים תערובת בשר במחבת ומוסיפים לה חצי כפית מלח, פלפל שחור, פפריקה חריפה ופטרוזיליה קצוצה.
מכינים קובות של תפוחי אדמה ובכל קובה מניחים שתי כפות של תערובת הבשר, טובלים את הקובה בביצה ואז בקמח ומכניסים למחבת, עד שהקובות מוזהבות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0