המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
קולפים את הבטטה וחותכים לקוביות. מניחים בתבנית אפייה.
מערבבים את התיבלונים הודי בחצי כוס מים ובשמן, יוצקים על הבטטה, מכסים בנייר אפייה ואוטמים בנייר אלומיניום.
אופים כ-30 דקות ומצננים קצת לפני ההגשה. נהדר חם וגם קר.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0