המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לטגן את הבצל עד השחמה קלה, להוסיף את השום ולערבב.
להוסיף את קוביות חזה העוף (ניתן להמיר בהודו באותה כמות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) ולהמשיך לטגן ולערבב תוך כדי עד שישנה את צבעו.
להוסיף את התבלינים והכוסברה, לערבב ולטגן עוד כחמש דקות ולהוריד מהאש.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0