המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מפוררים את הביסקוויטים בידיים, כך שיתקבלו שברים קטנים.
מניחים בקערה מתאימה את השמנת והשוקולד וממיסים בהדרגה במיקרוגל, עד שאפשר לערבב לקרם אחיד וחלק. מוסיפים את שברי הביסקוויטים ומערבבים בעדינות לציפוי מלא.
מרפדים את התבנית בנייר אפייה ויוצקים את התערובת. משטחים היטב. עוטפים ומאחסנים במקרר 6 שעות לפחות.
חותכים לקוביות, אם רוצים בוזקים מעט אבקת קקאו, ומגישים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0