המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מבשלים את האטריות בסיר עם מים שרתחו עם מעט מלח עד שהן מוכנות, כ-4 דקות.
מסננים מהמים, שוטפים במים ומחזירים לסיר.
טורפים בקערה את שתי הביצים.
הכנת קרמל: בסיר נפרד ממיסים על להבה נמוכה את שני סוגי הסוכר עד שנוצר קרמל חלק. זהירות שהסוכר לא ישרף.
מוסיפים בזהירות רבה מעט מים חמים ומערבבים מיד על מנת שלא יווצרו גושים.
מוסיפים את הקרמל לסיר עם האטריות ומערבבים.
מוסיפים מלח, פלפל וקינמון ע"פ הטעם האישי. אני מוסיפה חצי כפית מלח, חצי כפית פלפל וכפית קינמון.
מוסיפים את שתי הביצים המקושקשות ומערבבים כל הזמן כדי שהביצים לא יתבשלו.
מעבירים את התערובת לתבנית משומנת ואופים בתנור כ-20-30 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0