המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מבשלים את האטריות במים רותחים ומסננים (אבל לא שוטפים).
בינתיים, שמים את השמן וחצי כוס הסוכר במחבת, ומבשלים עד לקבלת קרמל כהה מאוד.
מעבירים את האטריות החמות לקערה, יוצקים פנימה את הקרמל ומערבבים.
מוסיפים לתערובת את יתר החומרים ומערבבים במרץ.
מרפדים סיר קובנה בנייר אפייה ויוצקים פנימה את התערובת. מכסים ואופים שעה בחום בינוני.
מנמיכים ל-100 מעלות ואופים כל הלילה (שמונה שעות).
ההכנה: שעתיים לפני ההגשה מסירים מכסה ומגבירים להבה ל-150 מעלות. אופים שעה, הופכים בתוך הסיר ואופים עוד שעה מהצד השני. כך יתקבל קוגל שחום מכל הצדדים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0