המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מבשלים את האטריות בישול רגיל (לא שוטפים לאחר הבישול).
בזמן בישול האטריות, מחממים במחבת על אש קטנה את השמן והסוכר החום, עד שהסוכר נמס בשמן.
בקערה מערבבים את האטריות המבושלות עם הסוכר (לעיתים נוצרים גושי סוכר, הם נמסים באפייה).
מוסיפים לתערובת מלח, פלפל וכף סוכר.
טורפים את הביצים ובוחשים בתערובת.
אופים בחום של 180 מעלות במשך כ-50 דקות.
לא להגיש מיד אחרי האפייה. המרקם מתקבל אחרי כמה שעות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0