כשהאטריות מוכנות, מסננים במים קרים ומעבירים לקערה עמוקה.
שלב 3
0 דקות
לאחר שהתקררו, מוסיפים את הגבינה, הביצה, אבקת הסוכר, הקינמון, השקדים, תמצית הווניל ותמצית הרום, ומערבבים היטב.
שלב 4
0 דקות
הכנת הקרמל: בסיר נפרד מבשלים את חצי כוס הסוכר, תוך ערבוב מתמיד שלא יישרף, עד שמתקבל צבע זהוב. מוסיפים בזהירות רבע כוס מים, ומערבבים עד שהסוכר השרוף נהפך לנוזל-סירופ.
אופים עד שנוצר קרום זהוב וקשה. מגישים חם או קר.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
6
מבשלים את האטריות במים עם קורט מלח וכף שמן.
שלב 2
מתוך
6
כשהאטריות מוכנות, מסננים במים קרים ומעבירים לקערה עמוקה.
שלב 3
מתוך
6
לאחר שהתקררו, מוסיפים את הגבינה, הביצה, אבקת הסוכר, הקינמון, השקדים, תמצית הווניל ותמצית הרום, ומערבבים היטב.
שלב 4
מתוך
6
הכנת הקרמל: בסיר נפרד מבשלים את חצי כוס הסוכר, תוך ערבוב מתמיד שלא יישרף, עד שמתקבל צבע זהוב. מוסיפים בזהירות רבע כוס מים, ומערבבים עד שהסוכר השרוף נהפך לנוזל-סירופ.
הערות 0