המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכינים את הפתיתים לפי ההוראות של השקית, אבל מבשלים דקה אחת פחות.
בינתיים מזהיבים את הבצלים בחמש כפות שמן. *ניתן להשתמש גם ב-20 בצלצלי שאלוט מקולפים וחתוכים לרבעים. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מערבבים את הפתיתים, השמן, תוכן המחבת, הביצים והתבלינים.
משמנים תבנית פיירקס גדולה (בערך 30X40) ויוצקים פנימה את התערובת.
אופים בחום בינוני-נמוך (150 מעלות) 120 דקות, עד שהקוגל תפוח ושחום. אפשר גם לכסות בנייר אלומיניום ולאפות בחום נמוך כל הלילה, ואז להגביר חום, להסיר את נייר האלומיניום ולהשחים.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר עם גבינות קשות, מלפפונים חמוצים וסלט ירקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0