המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להמיס את המרגרינה במיקרוגל.
בקערה גדולה לערבב קמח, סוכר, מלח ולהוסיף את המרגרינה והשמן. להוסיף 2 כוסות מים פושרים וללוש את הבצק עד לקבלת תערובת אחידה.
סוגרים את הקערה ונותנים לבצק לנוח במשך שעה.
לחמם תנור לחום של 180-200 מעלות. לאחר שהבצק תפח, ללוש אותו שוב, לחלק ל6 כדורים ולרדד כל כדור בצורת עיגול לעובי של פחות מס"מ.
לצבוט בעזרת שתי האצבעות מסביב לכל עיגול כך שתיווצר מסגרת. לקחת מזלג ולחורר את כל העיגול מפבנים עד למסגרת כך שיהיו חורים בכל העיגול חוץ מהמסגרת.
להבריש מעל כל העיגולים ביצה אחת או שתיים תלוי בגודל ולפזר מעל הרבה פרג (ניתן להוסיף גם קצח למי שאוהב).
להכניס לתנור לאפיה של 30 דקות עד שהמאפה מקבל גוון חום זהוב
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0