המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לבשל הפסטה אל דנטה.
לטגן בצל + פטריות לתבל בפלפל ומעט מלח, להוציא ולצנן על מסננת.
לערבב את הפטריות עם הגבינות, להוסיף כף אבקת מרק ולמלא את הפסטה. לסדר בכלי חסין אש
לטגן בצל עד שקיפות להוסיף כשלוש שיני שום קצוצות לטגן עוד דקה. להוסיף את רסק העגבניות וקצת קטשופ להסמכה ומתיקות. לתבל במלח, בזיליקום טרי (3-4 עלים קרועים ביד) פלפל שחור.
לכבות את האש, להוסיף קופסת שמנת מתוקה (אפשר גם בלי) לשפוך את הרוטב על הפסטה.
לאפות בחום 150 מעלות כ20- דקות אפשר ממש לפני הארוחה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0