המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
להכנת הרוטב - מטגנים במחבת רחבה את 4 פרוסות השום 2 דקות. מוסיפים את רוטב העגבניות ומחכים 3 דקות שיתבשל. מוסיפים את הבזיליקום הקצוץ.
להכנת המלית - מערבבים את גבינת הריקוטה, גבינת עזים, פסטו, שיני שום כתושות, אגוזי מלך, אגוז מוסקט ומלח לפי הטעם, ומעבירים לשקית זילוף.
לוקחים קונכייה אחת וממלאים אותה במילוי הגבינות, וחוזרים על הפעולה עם כל יתר הפסטה.
יוצקים את הרוטב המוכן על המגש (כל מגש שמתאים לתנור), ומניחים בצפיפות את הקונכיות הממולאות.
מזלפים מעט שמן זית מעל הפסטה ואופים בתנור כ-20 דקות.
טיפ: מכסים את התבנית בנייר אלומיניום ב-10 דקות הראשונות של האפייה. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0