המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להרתיח את המים עם השמן + 1 כף שטוחה מלח.
כשהמים רותחים, מנמיכים את האש ומוסיפים תוך כדי בחישה 4 כוסות סולת עד שכל הסולת נבלעת.
מכסים את הסיר במגבת מטבח ועל המגבת מניחים מכסה של סיר.
מבשלים על להבה קטנה כ- 20 דקות , מורידים מהאש ובעזרת מזלג מפוררים את הגושים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0