מכינים את הקוסקוס לפי ההוראות שעל גב השקית. עדיף להחליף את המים הרותחים בציר מרק. מכסים את הקוסקוס למשך המשך ההכנה.
שלב 2
0 דקות
חותכים את כל הירקות לקוביות.
שלב 3
0 דקות
מחממים שמן במחבת רחבה, מטגנים תחילה את הבצל. לאחר שהוא שקוף מוסיפים את יתר הירקות. מוסיפים את עשבי התיבול, את הרוטב והמלח, בוחשים ומבשלים עד שהירקות מתרככים מעט.
שלב 4
0 דקות
מעבירים את הירקות לקערה עם הקוסקוס ומערבבים, טועמים ומוסיפים מעט מלח לפי הצורך.
שלב 5
0 דקות
הצעת הגשה: מעבירים את התבשיל המוכן למגש רחב, מסדרים מעל קציצות ברוטב או שוקי עוף אפויים.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
5
מכינים את הקוסקוס לפי ההוראות שעל גב השקית. עדיף להחליף את המים הרותחים בציר מרק. מכסים את הקוסקוס למשך המשך ההכנה.
שלב 2
מתוך
5
חותכים את כל הירקות לקוביות.
שלב 3
מתוך
5
מחממים שמן במחבת רחבה, מטגנים תחילה את הבצל. לאחר שהוא שקוף מוסיפים את יתר הירקות. מוסיפים את עשבי התיבול, את הרוטב והמלח, בוחשים ומבשלים עד שהירקות מתרככים מעט.
שלב 4
מתוך
5
מעבירים את הירקות לקערה עם הקוסקוס ומערבבים, טועמים ומוסיפים מעט מלח לפי הצורך.
שלב 5
מתוך
5
הצעת הגשה: מעבירים את התבשיל המוכן למגש רחב, מסדרים מעל קציצות ברוטב או שוקי עוף אפויים.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0