המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכינים את הקוסקוס לפי ההוראות שעל גב השקית. עדיף להחליף את המים הרותחים בציר מרק. מכסים את הקוסקוס למשך המשך ההכנה.
חותכים את כל הירקות לקוביות.
מחממים שמן במחבת רחבה, מטגנים תחילה את הבצל. לאחר שהוא שקוף מוסיפים את יתר הירקות. מוסיפים את עשבי התיבול, את הרוטב והמלח, בוחשים ומבשלים עד שהירקות מתרככים מעט.
מעבירים את הירקות לקערה עם הקוסקוס ומערבבים, טועמים ומוסיפים מעט מלח לפי הצורך.
הצעת הגשה: מעבירים את התבשיל המוכן למגש רחב, מסדרים מעל קציצות ברוטב או שוקי עוף אפויים. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0