המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
למרק הירקות: חותכים את הירקות עם חותך משונן. שמים את הגזרים, תפוחי האדמה, קישואים, כרוב, בצלים והחומוס בסיר של הקוסקוס. שמים בצנצנת את התבלינים – 1 כפית כורכום, 1 כפית מלח, 1/2 כפית פלפל שחור ו-2 כפות אבקת מרק עוף ואת השמן ומערבבים היטב.
יוצקים על הירקות בסיר. מוסיפים 2 ליטר מים (עד ס"מ מעל גובה הירקות). מבשלים על אש בינונית 45 דקות.
להכנת הקוסקוס: שמים בקערה 2 שקיות קוסקוס. מוסיפים 2 כוסות מים, 4 כפות שמן, 2 כפיות מלח ו-1 כפית שטוחה כורכום ומערבבים היטב. מוסיפים אל הסיר שמאדה את הקוסקוס (הקוסקוסייר). משאירים לאידוי 20 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1