המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים כל חציל לרבע, וכל רבע לחצי, ומכניסים לסיר עם כפית מלח.
מבשלים את החצילים עד לריכוך.
מניחים לאחר הבישול את החצילים במסננת עד שיתקררו.
אחרי שהחצילים התקררו, לוקחים תבנית ומשמנים אותה קצת, ומפרידים בין קליפות החצילים לקליפה.
שמים את הקליפות בתבנית.
מוסיפים את בשר החציל לבלילה של הביצה והגבינה. מתבלים ומוסיפים כף קמח.
ממלאים כל חציל בבלילה.
אופים בתנור שחומם לחום 180 מעלות, ואופים כ-40 דקות. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0