המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מבשלים תפוחי אדמה חצי בישול, בסיר עם מים עד כיסוי. מוציאים ומניחים בצד.
יוצקים שמן זית לסיר רחב ומטגנים את חתיכות העוף עד גוון חום בהיר, מוציאים ומניחים בצד.
מטגנים באותו הסיר בצל סגול, ולאט לאט מוסיפים חצי כוס קוניאק.
מוסיפים את העוף, חתיכות הגזר, תימין, רוזמרין, עלי דפנה, פלפל ומלח, מביאים לרתיחה ומבשלם מספר דקות.
יוצקים כמעט 1 ליטר יין אדום ומבשלים כ-30 דקות.
מוסיפים פטריות חתוכות, ואת תפו"א המבושלים, ממשיכים לבשל עוד כשעה ומכבים את האש.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0