המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
קוצצים את הבצל ועשבי התיבול במעבד מזון.
מוסיפים את הביצים והתבלינים, ומערבבים היטב.
מחממים שמן במחבת עד לרתיחה ומתחילים לטגן: בעזרת כף מעבירים למחבת את הבלילה ומטגנים עד שהלביבה משחימה. הופכים צד.
אפשר להגיש עם יוגורט או עם דבש.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0