המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מניחים בסיר את הקינואה עם המים וחצי כפית מלח. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש, מכסים את הסיר ומבשלים במשך 10 דקות.
מכבים את האש ומשאירים את הסיר מכוסה למשך 10 דקות נוספות.
מניחים את קוביות הבצל במחבת עם השמן. מטגנים, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהן רכות ושקופות. מוסיפים את קוביות הבטטה המבושלת, מוסיפים את המלח ופלפל שחור ומערבבים.
ממשיכים לטגן כמה דקות נוספות.
מסירים מהאש ומוסיפים את עשבי התיבול. מערבבים קלות.
מוסיפים את הקינואה המבושלת ומערבבים שוב. מגישים מיד.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0