מניחים בסיר את הקינואה עם המים וחצי כפית מלח. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש, מכסים את הסיר ומבשלים במשך 10 דקות.
שלב 2
10 דקות
מכבים את האש ומשאירים את הסיר מכוסה למשך 10 דקות נוספות.
שלב 3
0 דקות
מניחים את קוביות הבצל במחבת עם השמן. מטגנים, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהן רכות ושקופות. מוסיפים את קוביות הבטטה המבושלת, מוסיפים את המלח ופלפל שחור ומערבבים.
שלב 4
0 דקות
ממשיכים לטגן כמה דקות נוספות.
שלב 5
0 דקות
מסירים מהאש ומוסיפים את עשבי התיבול. מערבבים קלות.
שלב 6
0 דקות
מוסיפים את הקינואה המבושלת ומערבבים שוב. מגישים מיד.
שלב 1
מתוך
6
מניחים בסיר את הקינואה עם המים וחצי כפית מלח. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש, מכסים את הסיר ומבשלים במשך 10 דקות.
שלב 2
מתוך
6
מכבים את האש ומשאירים את הסיר מכוסה למשך 10 דקות נוספות.
שלב 3
מתוך
6
מניחים את קוביות הבצל במחבת עם השמן. מטגנים, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהן רכות ושקופות. מוסיפים את קוביות הבטטה המבושלת, מוסיפים את המלח ופלפל שחור ומערבבים.
שלב 4
מתוך
6
ממשיכים לטגן כמה דקות נוספות.
שלב 5
מתוך
6
מסירים מהאש ומוסיפים את עשבי התיבול. מערבבים קלות.
שלב 6
מתוך
6
מוסיפים את הקינואה המבושלת ומערבבים שוב. מגישים מיד.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0