המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
בסיר מחממים את השמן ומזהיבים קלות את הבצל מוסיפים את הקינואה ומטגנים זמן קצר כמו אורז, מתבלים במלח מערבבים.
יוצקים את המים הרותחים, מערבבים, מכסים במכסה ומעבירים לאש נמוכה.
מבשלים כ-20 דקות עד שנספגו הנוזלים, מסירים מהאש, מערבבים עם מזלג ומשאירים מכוסה עד להגשה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0